Nekadašnjikošarkaš Partizana i povratnik u reprezentaciju Srbije Milenko Tepić izjavio je da je počastovan što je ponovo deo nacionalnog tima, ali priznaje da ne može da se navikne da je među najstarijima u ekipi.


"Naša košarka neprestano stvara nove šampione, ali je uvek zadovoljstvo biti ponovo ovde, videti mnogo poznatih lica... Velika je čast igrati za reprezentaciju i to se kod mene nikada neće promeniti. Vreme tako brzo ide da se i dalje osećam mlado i kad god dođem uvek se okrećem da vidim gde su stariji koji su tu bili kada sam ja počinjao" rekao je Tepić Tanjugu na beogradskom Sajmu sporta.

Organizator igre italijanskog Brindizija svestan je da mu mesto u ekipi Srbije nije zagarantovano.

Pročitajte još: Nemačka u arhivi Gruzija u mislima

"Rezultati reprezentacije u poslednje vreme su za svako divljenje. To je grupa talentovanih igrača koji se i dalje razvijaju i najbolji su u svojim ekipama. Sa druge strane, mnogo volim ovaj sport i igraću dokle god me noge budu služile. Bila bi mi čast da budem deo tima u budućnosti, ali ovde imamo mnogo kvalitetnih igrača. Kako god bude bilo, biću zadovoljan", izjavio je Tepić i naglasio da ne bi bio razočar