U ponedeljak se pronela informacija da je iskusni američki plejmejker Doron Perkins na meti Partizana. Tačnije da su crno-beli već poslali ponudu doskorašnjem oraganizatoru igre Laboral Kuće, koji je evropsku karijeru gradio od nemačkog Oldenburga, preko belgijskog Brija, izraleskih Makabija (Haifa i Tel Aviv), Kantua, Donjecka, Olimpijakosa (osvojio Evroligu 2013), Bešiktaša i pomenutog kluba iz Vitorije.

- Ne bih znao šta da vam kažem. Ako je ponuda poslata, onda je verovatno na adresi mog agenta - bio je tajnovit za "Novosti" Perkins koji se trenutno odmara u SAD, posle raskida ugovora sa baskijskim klubom 12. decembra prošle godine.

Ukoliko vas agent nazove i kaže da ima na stolu ponudu crno-belih, da li ćete doći u Beograd, odnosno da li ćete je prihvatiti?

- Ne mogu stvarno ništa da vam kažem u ovom momentu, jer ne znam o kakvoj se ponudi radi. Ako bude bilo šta, možemo da se čujemo - kulturno je Perkins stavio do znanja da ne želi da priča dok ne bude i ako bude konkretizacije dogovora.