DUŠKO Vujošević je istakao da je njegov tim odigrao dobro protiv tima koji se igrački diže iz utakmice u utakmicu, ali da je bilo i padova.

- Prvo poluvreme dobro, od odbrane do kontra-napada. Ali smo napravili 15 poena razlike, nismo dobru igru materijalizovali u punoj meri. Drugim poluvremenom sam manje zadovoljan. Šutirali smo ukupno trojke 16-3, od kojih su mnogi šutevi bili otvoreni, vezivali smo po dve, tri izgubljene lopte, pa smo dopustili rivalu sa ogromnom tradicijom, priliku da misle da imaju nade da se vrate u utakmicu - rekao je Vujošević.

PAVLOVIĆ SE JOŠ NIJE JAVIO NA pitanje kakva je situacija sa Pavlovićem, Vujošević je odgovorio: - Do početka utakmice mi se nije javio. Posle nisam gledao telefon.

Pre utakmice Partizan je odao poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde u Turskoj.

- Jako mi je žao što se ta tragedija desila, što je izgubljen jedan mladi život. Ubijen je momak koji je, koliko sam čuo završio fakultet, uskoro trebalo da postane ujak... - nastavio je Vujošević.

Na pitanje da li smatra da je država nespretno reagovala posle ubistva i da se stvara neprijateljstvo između Srbije i Turske, trener crno-belih je odgovorio:

- Ne sme nigde da se dešava da se napadaju navijači, ni u Turskoj, ni u Srbiji, ni Francuskoj, niti u Bugarskoj, kao što je bilo nedavno na našoj utakmici. Treba preuzeti sve mere da se bilo šta takvo izbegne. Ali, smatram da država ne treba da demonstrira koliko joj je teško, osim familiji i roditeljima ovog momka. Marševi, policija čuva ambasadu… Ne želim da da se manipuliše tragedijom, kao što je to bilo sa pokušajem samoubistva radnika Partizana. Ne znam da li se Francuska tako ponašala kada je ubijen njihov sunarodnik u Beogradu? Mislim da oni koji personifikuju državu više pokazuju privrženost crveno-beloj boji nego pameti - zaključio je Duško Vujošević.

RIMAC: NAPRAVILI SMO MNOGO GLUPOSTI
SLAVEN Rimac trener Cibone, bio je vidno nezadovoljan, ne samo rezultatom, nego i igrom svojih izabranika, koji su se po njemu, rano predali.
- Da bi se pobedio Partizan neophodna je energija, a nismo je imali. Gubili smo mnogo lopti u prvom poluvremenu. Poklonili smo im pobedu, napravili smo mnogo gluposti koje je Partizan iskoristio i trijumfovao.