Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona protiv Totenhema imaće slabu podršku sa tribina. Navijačima iz Beograda zabranjeno je prisustvo na stadionu, pa će crveno-bele bodriti iz publike, velelepnog londonskog stadiona, samo prijatelji kluba koji su se našli jutros u avionu za britansku prestonicu.


Među zvanicama našao se i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić koji je novinarima izneo svoje nade kakad je reč šansama njegovog voljenog kluba u grupnoj fazi takmičenja:


- Za Zvezdu će u Londonu biti veoma nezgodna utakmica i niko ne kaže da imamo neke velike šanse tamo. Naravno, Zvezda će, kao i u svim prethodnim utakmicama pokušati da odigra dobro i korektno. Bez obzira na to u kakvoj je formi Totenhem on je tim koji je igrao u finalu Lige šampiona. I bez obzira na to što nije u očekivanoj formi, on će sigurno tražiti šansu na svom terenu da protiv Crvene zvezde vrati samopouzdanje. Naš tim mora da nastoji da ima koncentraciju svih 90 minuta. Na kraju, moje je mišljenje da je naša šansa u dve utakmice koje igramo kod kuće protiv Totenhema i Bajerna. Tu treba da tražimo neki rezultat.