Fudbaler Partizana Zoran Tošić, strelac gola u pobedi protiv Crvene zvezde 2:0, rekao je da su crno-beli od starta pokazali da žele pobedu.

- Mislim da se od prvog momenta videlo da želimo da pobedimo, da je pobeda imeperativ s obzirom da smo u zaostatku za Zvezdom. Nismo imali mnogo izbora i kalkulacija, pa smo odmah počeli da napadamo. Prelep gol Sume je otvorio utakmicu, a posle je sve bilo lakše - rekao je Tošić.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI SLAVILI U DERBIJU: Suma i Tošić za trijumf Partizana

Tošić je 92.minutu postavio konačan rezultat susreta.

- Prvi gol u derbiju... Iskreno, bio sam opterećen tim golom, jer su svi pitali kada će gol u derbiju. Konačno se i to desilo. Posle Suminog gola bili smo fokusirani na to da završimo utakmicu u našu korist. Dobra asistencija Rajka Brežančića ispraćena sa moje strane i eto-gol - rekao je Tošić.

PROČITAJTE JOŠ: Milošević: Izmene su donele prevagu, Zvezda me iznenadila

On je istakao i da će ova pobeda uticati na samopuzanje, jer kako kaže, dolaskom novog trenera, Partizan raste iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu.

- Stvaramo šanse dajemo golove, mislim da smo dosta efikasni. Partizan konačno igra na gol više i mislim da ništa nije slučajno. Vidi se naporan rad i zamisao trenera - zaključio je Tošić.