Golman Partizana Vladimir Stojković, posle pobede u finalu Kupa Srbije, rekao je da je njegov tim zasluženo osvojio trofej.


- Tako to u životu dođe... Ne želim nikoga da omalovažim ili uvredim, ali pojedini su pričali da će nas pobediti "ako ima Boga". Dok smo gubili i dok su nas vređali, pljuvali, verovali smo da ima Boga jer znamo da ima Boga i znam da nam je on pomogao da osvojimo ovo. Bilo je omalovažavanja sa svih strana. Počevši od medijske hajke da ne znamo ništa i tako dalje, da ne širim priču... Pokazali smo kako se bori za klub i više nego zasluženo smo pobedili - rekao je Stojković novinarima posle meča na stadionu "Rajko Mitić".

Stojković je čestitao Crvenoj zvezdi na tituli i poželeo joj dalje uspehe, a naglasio je da je njegov prioritet da sledeće sezone vidi Partizan koga će se svi plašiti i koga će svi poštovati.

Golman crno-belih rekao je i da ga je utakmica finala Kupa podsetila na reprezentativni duel Srbije i Gruzije.

Pročitajte još PARTIZANOV HEROJ OSTOJIĆ O BUDUĆNOSTI U KLUBU: Šanse da ostanem pola-pola

- Telo mi se celu utakmicu treslo. Znao sam da ne sme da uđe lopta u gol... Kao protiv Gruzije, tu su jedan, dva šuta... Ta utakmica nas je tada odvela na Mundijal. Isto je sada bila neka tenzija, mešavina adrenalila i svega ostalog što nosi jedna ovako bitna utakmica. Slično sam se osećao i negde u podsvesti sam znao da moramo da pobedimo. Bio sam ubeđen u to - rekao je Stojković i dodao da je bitno što se Saša Ilić od dresa Partizana oprostio na najbolji mogući način.

- Znam koliko mu je bilo bitno. Obećao sam mu da ćemo ga ispratiti sa trofejem - zaključio je Stojković.

Pročitajte još TROFEJ ZA KRAJ FUDBALSKE BAJKE; Ilić: Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim (FOTO/VIDEO)