Sednica Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina, koja je zakazana na zahtev članova iz redova navijača, nije održana, pošto nije bilo kvoruma za odlučivanje, a prema nezvaničnim infromacijama, predstavnici uprave kluba će se pojaviti na sednici skupštine nakon završetka plej-ofa Superlige Srbije. U amfiteatru Spensa bilo je prisutno 27 od 55 članova skupštine, što nije bilo dovoljno za odlučivanje.

Posle utvrđivanja kvoruma prisutnima je pušten kratak dokumentarni film u kojem je prikazano obraćanje Dušana Bajatović, aktuelnog člana Upravnog odbora, koji je po dolasku na tu funkciju obećao finansijsku stabilizaciju kluba i uspešne sportske rezultate.

Navijači su tražili da se na sednici skupštine raspravlja o lošim rezultatima kluba, o stanju u omladinskoj školi.

Navijači i članovi skupštine zatražili su da se Grad Novi Sad i gradonačelnik Miloš Vučević uključe u rešavanje aktuelne krize u klubu.

PROČITAJTE JOŠ: Lalatović: Da se iskupimo za prethodni poraz u Nišu; Krivokapić: I protiv Radničkog sa mladim snagama

Potpredsednik Skupštine kluba Dragan Veljkov rekao je da su oni koji su se predstavili kao spasioci Vojvodine ponovo opstruisali održavanje skupštine.

- Vojvodina je u ambisu i zbog opstrukcije smo na najnižim granama u 105 godina istorije. Sada je jasno čije su namere bile iskrene - kazao je Veljkov.

Vojvodina je u četiri utakmice otkako je počeo plej-of primila čak 14 golova, a postigla je samo jedan.

Trener Radovan Krivokapić počeo je da daje priliku igračima iz omladinske škole.

Krivokapić je pred meč sa Radničkim poručio da su on i stručni štab sami sa igračima, odnosno da su "prepušteni sami sebi".