Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu u Lisabonu i da je najvažnije to što nije izgubila od Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.


- Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat i da nismo izgubili protiv jedne dobre reprezentacije, o njima ne treba trošiti reči, prvaci su Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu taktički, dobro smo stajali defanzivno i u par napada smo ih ugrozili. Možemo da budemo zadovoljni, imali su i oni dosta šansi, imali smo sreće, ali smo tu sreću i zaslužili - rekao je Lazović novinarima.

Pročitajte još Tadić: Bitan bod, Marčinjak je sudio odlično

Fudbaleri Srbije odigrali su u Lisabonu nerešeno 1:1 protiv Portugalije, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Upitan da li mu je laknulo kada je najbolji igrač Portugalaca Kristijano Ronaldo zbog povrede izašao iz igre, Lazović je rekao da o tome nije razmišljao.

- Nisam tako razmišljao, u tom trenutku smo vodili 1:0 i nisam razmišljao o njemu kao o pojedincu. On je jedan od najboljih igrača na svetu, ali imaju oni mnogo kvalitetnih igrača koji su ušli i odigrali dobro. Najvažnije je da idemo kući neporaženi - dodao je Lazović.

Pročitajte još Krstajić: Srbija treba da bude ponosna na ove momke

Fudbaler Đenove je rekao da nema lakih protivnika u kvalifikacijama, kao i da veruje da njegova ekipa može da ostvari cilj i posle 20 godina plasira se na Evropsko prvenstvo, ako u svaku narednu utakmicu uđe kao u duele sa Nemačkom i Portugalijom.