Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle današnje pobede nad Radom u Super ligi Srbije da se pribojavao kako će energetski izgledati njegova ekipa, ali da je zadovoljan profesionalno obavljenim poslom.

- Pauza je pred nama i znam da su igrači umorni, jedva čekaju da se odmore. Zbog toga sam se pribojavao kako će danas izgledati, ali sve se završilo kako treba. Profesionalno smo odradili posao. Sada malo da se odmorimo, pa da ponovo krenemo u ritam", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SIGURNA NA BANjICI: Joveljić i Ben za tri boda

Crvena zvezda je danas sa 3:0 pobedila Rad na Banjici u 27. kolu Super lige Srbije u kojem neće biti nadmetanja tokom naredne dve nedelje zbog reprezentativne pauze.

- Ne znam kakav je utisak bio sa strane, ali ima nekih stvari koje moramo da popravimo na treningu. Sigurno sam zadovoljniji igrom u drugom poluvremenu, nego što je to bilo u prvih 45 minuta - rekao je trener Milojević.

Trener Rada Zvezdan Milošević ocenio je da su crveno-beli zasluženo pobedili.

- Dosta solidno smo odigrali, ali namerili smo se danas na boljeg protivnika koji je bio jači u svim segmentima. Zasluženo su pobedili - rekao je Milošević.