Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je danas da klub neće bez preke potrebe angažovati pojačanja, s obzirom da je tim popunjen na svim pozicijama.

- Nećemo da gomilamo igrače, zadovoljni smo kadrovskom situacijom i igračima koje imamo, takođe i rezultatima koje smo ostvarili u jesenjem delu sezone - rekao je Mirosavljević za sajt kluba.

- Što se tiče pojačanja, ona će isključivo zavisiti od odlazaka. Dovešćemo igrače samo u slučaju da neko ode, a nadamo se da će biti odlazaka do kraja prelaznog roka. U suprotnom, nećemo praviti gužvu, nećemo dovoditi samo da bismo doveli - dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ: Bojić napustio Čukarički, Luković stigao na početak priprema

Čukarički je za sada napustio samo Petar Bojić, kojem je istekao ugovor, a po rečima Mirosavljevića trenutno je najbliži odlasku Miroslav Bogosavac.

- Najviše interesovanja ima za njega. Ali, postoji interesovanje i za druge naše igrače, nikome nećemo praviti problem. Opet, nećemo ništa raditi neplanski, nećemo da slabimo ekipu, a da ne možemo da ostvarimo ciljeve koje smo sebi postavili na početku sezone - rekao je Mirosavljević.

Sportski direktor Čukaričkog je naveo i da će sa nekim igračima biti obavljeni razgovori, te da postoji mogućnost da neko od onih ko je manje igrao ode na pozajmicu.

- Svi igrači su pod ugovorom, u obavezi su da počnu pripreme. Sa nekim igračima ćemo obaviti razgovor, videćemo šta je najbolje za njih i za klub. Neki će možda otići i na pozajmice - rekao je Mirosavljević.