I pored 20 godina trenerskog staža u mlađim kategorijama, Darko Tešović je ponovo „izvisio” za „profi” licencu. U čemu je problem?

- Dušan Savić i Miloljub Ostojić su bezobrazni! Neću da dozvolim da me dvojica nebitnih likova degradiraju, jer iza sebe imam 325 utakmica u dresu Partizana, 75 golova i šest utakmica u reprezentaciji. Ali, pitanje se samo nameće: zar posle svega ovoga da jedan Ostojić, koji nije pogledao ni jednu utakmicu mlađih kategorija, odlučuje o mojoj trenerskoj karijeri? Sram ga bilo, i njega i Savića - kaže Tešović za "Sport".

Tešović ističe da na spisku za „profi” licencu ima zalutalih.

- Upisali su ljude koji drže butike, trenere koji su ispali sa klubovima iz kvalitetnih liga mlađih kategorija... Ma, čovek da ne poveruje, ali, to je Srbija. Zamislite, Dušan Savić je hteo da ugura na spisak i Gorana Drulića, iako ovaj ima samo godinu rada „negde” sa mlađim kategorijama. Poslata je biografija u UEFA, ali su je službenici u evropskoj kući fudbala zaduženi za školovanje trenera glatko odbili. To samo govori o ljudskim kvalitetima Dušana Savića - priča Tešović.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u sličnoj situaciji našao se nekadašnji kapiten i sportski direktor Partizana Mladen Krstajić, ali je tada Miroljub Ostojić izjavio da komisija nije napravila propust.

PROČITAJTE I OVO:
* Čović: Zvezda nije državni projekat
* Božinov: Daću srce za ovaj tim
* Zvezdina zagrebačka filijala
* Partizan pobedio, Božinov krenuo sa bele tačke
* Sjajna Krunićeva u trećem kolu Vimbldona
* Božović: Nije ovo Kosovska bitka! Nemam ja te termine: meč godine
* Fudbaleri Kairata u šetnji Beogradom
* Đoković pobedio Nieminena u njegovom poslednjem meču na Vimbldonu: Čestitke na sjajnoj karijeri
* Vujošević: Ćutanjem ću Upravi dati prostor da reši problem finansija, videćemo koliko će biti uspešni