Tokom srede čelnici Partizana će konačno dobiti izveštaj revizorske kuće, koja je od trenutka smene vlasti u Humskoj imala zadatak da utvrdi koliki je tačan iznos dugovanja kluba.

To zapravo podrazumeva nasleđeno stanje od prethodnih čelnika, od koga će biti oduzeta suma od četiri miliona evra (od toga 3.200.000 ide klubu, a 800.000 evra agentu), za koju je pre nekoliko dana Petar Škuletić prodat moskovskoj Lokomotivi.

Imajući u vidu da je u oproštajnom govoru pred Skupštinarima, krajem decembra 2014. godine, bivši potpredsednik crno-belih - Ratomir Raša Babić otkrio da dug kluba iznosi 13 miliona evra, to znači da je cifra, prodajom najboljeg napadača, svedena na 9.800.000 evra. Pridošla sredstva trebalo bi konačno da pomognu klubu da reši i problem blokiranog računa, koji je zbog poreskog duga.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Partizan podigao i kredit u iznosu od 4.000.000 evra, uz grejs period od 18 meseci i kamatnu stopu 6,4 odsto. Još nije odlučeno kako će ta sredstva biti utrošena.

PROČITAJTE I OVO:
* Čović: Zvezda se ne plaši nijednog protivnika, a pažljivo pratimo kreiranje raznih scenarija iz prethodnih godina
* Kojić: Navijao sam za pojačanje
* Zvezdina pobeda za Partizan i srpsku košarku
* Stigao sertifikat iz Slovenije: Parker napada Radnički
* Prlainović: Vaterpolo je na kolenima
* Najbolji teniser sveta se razleteo po Beogradu: Đoković svuda stiže
* Tomić: Jovović se ponaša vulgarno i nesportski
* Novi neredi u Atini: Navijači Olimpijakosa podržali Ivana Bogdanova, a onda povredili igrača PAOK-a