Budžet Partizana će u narednih godinu dana biti rasterećen za prinadležnosti Ismaela Beka Fofane, koji će 2015. godinu provesti na pozajmici u Kini.

Drugoligaš Đingdau, čije boje od skora brane i bivši igrači Crvene zvezde Milan Rakić i Goran Godić, trbalo bi u utorak da utanači sve detalje sa crno-belima i menadžerom fudbalera Bojanom Ostojićem, koji će obaviti razgovor sa trenerom Markom Nikolićem i čelnicima kluba.

- Poznato je već da postoji ideja da Fofana nastavi karijeru u Kini, ali nismo još okončali posao, tek treba da razgovaramo. Sve ide u dobrom smeru i verujem da će sve tri strane posle razgovora biti zadovoljne. Beko u Humskoj nije imao veliku minutažu i nova sredina bi mu dobro došla da se igrački vrati i možda više doprinese u budućnosti, jer u ovom momentu nema prostora pored Lazovića i Škuletića - kaže za „Sport” zastupnik fudbalera Bojan Ostojić.

Godišnja primanja Ismaela Fofane iznose oko 50.000 evra, što nije beznačajna suma za tim iz Humske, koji traži način da rastereti budžet u predstojećem periodu, kako bi rešio problem dugovanja. Odlazak Fofane svakako neće biti jedini u zimskom prelaznom roku.