Navijači Partizana su odali poštu dvojici navijača koji su preminuli - Marku Ivkoviću (25) koji je ubijen u Istanbulu i Nemanji Antiću koji je se utopio u stravičnoj nesreći na Adi Huji i koji je bio član navijačke grupe crno-belih.

Na utakmici protiv Napretka se "orilo Srbiju je pogodila tuga, pozdrav sa juga", nekoliko puta su skandirali i ime i prezime momka koji je ubijen u Turskoj i istakli su transparent "Jagoda", zbog Ivkovićevog nadimka.

Za momka koji se utopio su postavili transparent Nemanja Antić (1996-2014) uz poruku "uvek će te voleti grobari sa juga", sa zastavama.

Podsećanja radi, Marko Ivković je zajedno sa još nekoliko stotina navijača Zvezde otputovao u Istanbul kako bi bodrio svoj tim na meču protiv Galatasaraja, ali je usled velikih propusta Turske policije došlo do tuče u kojoj mu je zaboden nož u srce.

Dok je u Beogradu Nemanja Antić, zajedno sa još petoro ljudi bio u automobilu koji je upao u Dunav na Adi Huji. Pored njega su preminuli Anastasija Stajić i Miloš Janković.

Zaista je ovo bio veoma tužan vikend koji će, nažalost, ostati upamćen po smrti Marka i Nemanje.