OD specijalnog izveštača iz Skoplja

SVAĐA u taboru "orlova". Na dan utakmice sa Makedonijom u Skoplju, došlo je do "kratkog spoja" između selektora i kapitena naše fudbalske selekcije. Epilog: selektor Siniša Mihajlović je iz prve postave sklonio Branislava Ivanovića, tako da je igrača Čelsija u meču protiv Makedonije zamenio Tomović. Kapitenska traka pripala je Aleksandru Kolarovu, koji je neočekivano svoj dres sa brojem 11, koji je do sada nosio, zamenio sa "trojkom".

Takođe, na površinu su izbile i priče da je bilo još sukoba, čak i tuče između pojedinih igrača u kampu, u Staroj Pazovi.

Sukob izmeću Mihajlovića i Ivanovića počeo je da se kuva odmah posle ubedljivog poraza sa Belgijom (0:3), prošlog petka. Selektor je javno upro prstom u glavne krivce, one najiskusnije, Ivanovića i Kolarova. Banetu se nije dopalo to što je na takav, previše direktan, način ispao "crna ovca" i to je nedvosmisleno preneo "šefu". Od tada, tinjalo je neslaganje, da bi do eskalacije došlo u utorak, na poslednjem sastanku pred meč sa Makedonijom. Pale su i prozivke, došlo je i do svađe između selektora i kapitena. Temperamentni Mihajlović je rekao Ivanoviću da ne računa na njega u prvoj postavi...

Da li će se samo na tome završiti ili veći sukobi tek slede?