Od specijalnog izveštača POHORJE

ANŽI je navodno spremio devet miliona evra za kupovinu napadača Partizana Marka Šćepovića! Fudbaler crno-belih je već duže vreme na oku ruskog kluba, a prema nekim najavama selidba u Mahačkalu očekuje ganajdalje za godinu dana.

Klub iz Humske bi od ove transakcije treblo da zaradi 9 miliona evra.

Koliko u svemu tome ima istine kroz kratku rečenicu je naglasio trener Vladimir Vermezović kada je čuo temu razgovora sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem.


- Ljudi, nema ništa od toga. Marko ostaje naš igrač.

U sličnom tonu je priču započeo i Tumbaković uz tvrdnju da je za celu priču čuo neposredno pre brifinga sa novinarima.
 

PRENOSI NA SPORT KLUBU DOGOVOR je konačno postignut, pa će poslednje tri utakmice Partizana na pripremama u Sloveniji moći da vide i gledaoci u Srbiji. „Sportklub“ je parafirao saradnju sa srpskim šampionom. Tako će na ovom kanalu moći da se pogledaju direktni prenosi utakmica sa Videotonom (6. jul), Šturmom (7. jul) i Lokomotivom iz Moskve (10. jul).

- Zatečen sam sa tom celom pričom, jer me niko niz kluba nije obavestio o bilo kakvoj ponudi za Marka Šćepovića. To što ga zovu je mnogo lepo, ali Partizan sve može, pa i da odbije takvu ponudu Anžija ukoliko do nje dođe. Marko spada u grupu mlađih igrača o čijoj prodaji u ovom trenutku ne razmišljamo - kategoričan je Tumbaković.


Deo priče o cifri od devet miliona evra za igrača koji izlazi iz veoma teške povrede zvuči pomalo neverovatno.


- Anži spada u grupu vrlo ozbiljnih evropskih klubova i nije isključeno da su ga pratili od ranije. Za mene to nije veliko iznenađenje, ali moram da napomenem da su Šćepovićevi prioriteti u ovom trenutku poznati. Oni su vezani za što uspešniji oporavak od povrede, kako bi nam pomogao u važnim utakmicama koje su pred nama. Uostalom, Marko ima kapacitet da igra za veći klub od Anžija.