ČLANICE grupe "Frajle" Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča, na prečac su osvojile publiku. Četiri šarmantne i talentovane Novosađanke kažu da se u njihovim pesmama najviše pronalaze žene, ali da ih rado slušaju i muškarci, deca, bake i deke. Popularne "Frajle" su stalno sa koferima u rukama, a bogata iskustva sa putovanja pretočile su nedavno u diskografski prvenac simbolično nazvan "Naš prvi album sa putovanja". U njihovom muzičkom "koferu", satkanom od emocija, ima svega - od džeza, do "vojvođanskog" tanga.

U Beograd, gde na radio i TV stanicama promovišu nove pesme, stigle su u "okrnjenom" sastavu. Samo Jelena i Nataša, dok su frajle Marija i Nevena, na istom zadatku u Novom Sadu. Vedre i uvek nasmejane ostavljaju utisak odlučnih žena, koje znaju šta hoće i koje su u svakom trenutku na sve spremne, baš kao u pesmi.

BEOGRADSKI KONCERT ALBUM prvenac "Frajli" objavljen je i u Hrvatskoj i Sloveniji. Članice grupe ističu da imaju mnogo planova, a jedan od onih koji će biti realizovan u skorije vreme jeste koncert u Domu sindikata, gde su nastupale u maju. Možda će, kažu, održati i dva koncerta u ovoj beogradskoj dvorani.

- Izuzetno smo vesele, imamo pozitivan pogled na ljubav, u nekim momentima možda i šaljiv, tako da je pesma "Mi smo žene na sve spremne" frajlovska šala - kaže plavokosa frajla-Nata, dok se Jelena nadovezuje rečima:

- Mi jesmo na sve spremne, jer kad smo počele da radimo zajedno susretale smo se sa raznim izazovima. Uvek smo za akciju, stalno putujemo i mnogo volimo ovaj posao. Ne bih to ni nazvala poslom, jer je muzika naša prva ljubav. Pevale smo svuda - u avionu, manastiru, vrtiću, bolnici, ispred izloga... Imamo opšti repertoar, gde svaka od nas peva po svom senzibilitetu. Na našim nastupima se može čuti sve, od tamburaških pesama do MTV hitova. Svaki naš koncert je sličan, ali su drugačije doskočice između pesama i drugačije se šalimo. Nekad je neka od nas zaljubljena, nekad tužna, ali smo uvek iskrene!

Frajla Jela naglašava da su se okupile pre tri godine, jer su shvatile da imaju isti cilj, a to je da žive za muziku.

- Zadatak nam je da podelimo sa ljudima naše emocije i da ih uveseljavamo. Spremne smo sve da uradimo jedna za drugu i za muziku.

Na pitanje kakav je trenutni emotivni satus devojaka u grupi, Jelena i Nataša odgovaraju uglas:

- Nemamo privatni život, ali ljubav nas uvek inspiriše. Jedva čekamo da se neka od nas zaljubi, jer tada nastaju najlepše pesme.