Miki Đuričić i Suzana Perović imaju veoma buran odnos koji se odvija pred milionskim auditorijumom najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi 2". Ono što je obeležilo prethodnu nedelju jeste njihov raskid, a svađe između njih ne prestaju i ne jenjavaju.

Tokom sinoćnjeg izbora potrčka došlo je do još jedne svađe između njih dvoje, a Miki je saznao da su fotografije koje je Suzana napravila sa Tomom Panićem veoma provokativne, što do tada nije znao.

Naime, pre ulaska u Zadrugu Suzana je odradila set fotografija sa Tomom ispred objektiva Dejana Milićevića, koji je njen veliki prijatelj.

U prvom planu je bilo bujno poprsje plavokose zadrugarke, a sudeći po pozama u kojim je sa Panićem pozirala Milićeviću, nema sumnje da je na setu sve prštalo od strasti između pevačice u šestoj deceniji i više od duplo mlađeg zadrugara.

Ona je na pojedinim fotografijama bila potpuno gola, dok je intimne delove tela pokrila samo bundom.

Foto Dejan Milićević

Inače, ovo je još više razbesnelo Mikija, jer je sa Tomom u lošem odnosu, pa je urlao iz sveg glasa na Suzanu, a kada jednom bude video o kakvim se fotografijama radi, sigurno je da će još više pobesneti.


Pink.rs