Dok su svi zadrugari spavali, tri rijaliti šmekera: Vladimir Tomović, Jovica Putniković i Lazar Jeremić su se od ranog jutra posvetili čišćenju štale, a da bi ovu prvu fizičku aktivnost sebi učinili lakšom, oni su pričali o devojkama koje su sa njima u rijalitiju.


Naime, oni su komentarisali koja im se od zadrugarki najviše dopada i da li prema nekoj gaje simpatije.


Vlada se u samom startu ogradio da ne želi da bude sa Lunom Đogani i da mu se fizički dopada Stanija Dobrojević, ali da tri dana nisu dovoljna da donese pravu odluku.


- Da nisam ušao sa stavom da sa Lunom nema šanse... - započeo je priču Vlada, a onda je insistirao da sazna ko se sviđa njegovom rijaliti drugu Jovici:


- Ramona? Evo ona ima najlepše lice. Mina tebi zabranila sve da gledaš. Dorotea? - upitao ga je on.


Pročitajte još: HAOS U ZADRUZI: Umalo tuča Tome i MC Damira, reagovalo obezbeđenje, zbog psovki reper završio u zatvoru (VIDEO)


- Meni je najbitnije lice. Dorotea je lepa devojka... Ti smuvaš Staniju i koga će on da smuva, koju će on (Lazar) da smuva? - upitao je Jovica Vladu.


- Čekaću drugu da dođe - prokomentarisao je Lazar kroz smeh.


Podsetimo, i Jera ima najbolju komunikaciju sa Stanijom i Lunom Đogani i temperament ove dve devojke mu najviše odgovara isto kao i Vladi. Da li će između njih dvojice biti borbe oko iste devojke, ostaje da saznamo.


Kako je protekao ovaj zanimljiv razgovor između zadrugara i koja zadrukarka je po njihovom mišljenju najlepša, pogledajte u narednom video-snimku.
(pink.rs)