Produkcija je izabrala učesnike ovosezonske Farme . Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po sknalima. Izbor učesnika garantuje sve osim dosade.

Kristijan Golubović, Stanija, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, Bojan Tomović, Gabrijela Pejčev, učesnica “Pinkovih zvezda”, Novica Zdravković, starleta Tamara Đurić, Nela Bijanić i Ella. Na farmi u Lisovićima nadmetaće se i Rade Lazić, policajac Lepomir Bakić, voditelj Vlada Stanojević, Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović, starleta Jelena Krunić, Goran Kostić Šabanoti…

Oni će se boriti za naklonost gledalaca i glavnu nagradu od 50.000 evra.21:03 - POČELA NOVA SEZONA FARME

Voditelji najavili početak nove sezone Farme na imanju u Lisovićima. Zgrada i imanje su obnovljeni posle dve godine. Očekuje se predstavljanje učesnika. Voditeljka, kao i u prethodnih 5 sezona, je Aleksandra Jeftanović, kao i Ognjen Amidžić koji se javlja sa imanja u Lisovićima.

21:10 - MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I SUPRUGA PRVI UČESNICI

Milić Vukašinović i supruga Suzanasu prvi učesnici koji ulčaze na Farmu 6. Milić najavljuje odbranu titule kralja rijalitija. Suzana, poslala poruku farmerima ne dirajte me neću vas dirati, i najavila da će Milića da dovede na mesto.


21:21 - PRVA GRUPA FARMERA OTIŠLA NA IMANjE U LISOVIĆIMA

Nela Bijanić pevačica, bivši učesnik Farme, u društvu dvojice poznatih muškaraca, Bojanom Tomovićem i Lepomirom Bakićem rešila je da uđe na Farmu.

Put imanja u Lisovićima krenuli su kočijama iz studija i Milić Vukašinović i Suzana Vukašinović.


21:31 - DRUGA GRUPA TAKMIČARA UPUTILA SE NA IMANjE

Na faramu ulaze i Novica Zdravković, brat Tome Zdravkovića, Jasmina Medenica, Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović, učesnici Pinkovih zvezda voditelj Vlada Stanojević, i novosadska balerina Jelena Milošević.

21:46 - DOBAR PROVOD, MOGUĆA I LjUBAV

Takmičari druge grupe najavili su dobar provod. Novica Zdravković poručio: Došli smo da odglumimo sebe i damo sve od sebe. Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović poručili da je ljubav moguća.

22:02 - GAZDA PROKA NAJAVLjUJE IZNENAĐENjA ZA FARMERE

Gazda proka, vlasnik imanja u Lisovićima, najavljuje iznenađenja za farmere. Od samog ulaska! Čekaće ih pile koje će morati da gaje. Kako će se snaći videće se.

22:12 - KLABERKA I STARLETA NOVI TAKMIČARI, SEKSA NEMA

Starleta Tamara Đurić i popularna beogradska klaberka poznata po ludom plesu Jelena Krunić novi su učesnici Farme 6.

Tamara Đurić se bavi modelingom i sekretarica je... "Verovatno ću burno reagovati kada me neko čačne. Imam dečka već dugo godina, tako da seks ne očekujte".

Jelena Krunić je plesačica. "Ja sam direktna, malo sam nerčik, vrlo sam iskrena. Volim da isteram svoje. Ukoliko budem napadnuta, vratiću mu", rekla je Jelena.


22:17 - ANABELA ULAZI NA FARMU, SUPRUG NAJVEĆI FAN

Anabela Atijas ulazi na farmu. Suprug joj dao podršku i obećao da će da navija za nju. Njoj će društvo praviti maneken Rade Lazić iz Beča.

22:21 - PRVI FARMERI STIGLI NA IMANjE

Prva grupa farmera ulazi na imanje u Lisovićima. Dobili su džakove, a Onjen Amidžić im je poželeo dobrodošlic.

U kući su ih dočekali sa pogačom i solju.

22:26 - PEVAČICA JE TOLERANTNA, MENADžER BI DA SE DOKAŽE

Pevačica Radmila Misić (50), koja je bila popularna devedesetih godina, sa hitom "Lažeš me ljubavi moja", kaže da je veoma tolerantna. Zvezdan Anđić (44) suprug i menadžer Tine Ivanović ulazi na Farmu kako bi dokazao sve svoje kvalitete.

22:31 - TREĆA GRUPA OTIŠLA NA FARMU

Treća grupa farmera napustila je studio u Šimanovcima i posle poziranja fotoreporterima krenula ka imanju u Lisovićima.

22:36 - NA IMANjE UŠLA I DRUGA GRUPA

Druga grupa Farmera stiže na imanje u Lisovićima. Ženski deo jedva stiže sa džakovima. I oni su posluženi sa pogačom i solju.

22:42 - RADAŠIN OBEĆAVA SEKS, A IVANA CIRKUS

Na farmu su ušli i Ivana Šašić i Radiša Miljković Radašin. Zovu ga Radašin jer liči na Radoša Bajića. Učestvovao u "Velikom bratu". "Bavim se fudbalom i građevinom. Skidam se u gaće kupaće. Potrudiću se da pokažem seks.

Pevačica je razvedena i ima dva sina, a za sebe kaže da je osoba bez dlake na jeziku. "Imam problem sa glavom. Pokazaću da li smo normalni, biće cirkusa svakako", rekla je pevačica.

22:56 - ULAZE PEVAČICA I EGZIBICIONISTA

Na farmu ulaze i Sanela Vojinović, pevačica, voli životinje. Uporna sam, tvrdoglava, komunikativna. Za sebe kaže da je impulsivna. Njoj će se pridružiti i Goran Kostić Šabanoti, skandal majstor, novinar, muzičar... egzibicionista.

23:00 - BOJANA STAMENOV I MAJA NIKOLIĆ PEVAČICE UŠLE NA FARMU

Maja nikolić, pevačica. Borac sam sa vetrenjačama. Volim hrabre i iskrene. Vrlo sam osećajna i nisam diplomata. Ne koristim razum kada peva. Rijaliti mi pomaže da duhovno sazrim i mentalno ojačam.

Vrhunski vokal Bojna Stamenov, pridružila se farmerima. Ne znam šta da očekujem. Uklapam se u sve ekipe. Izbegavam konflikte. Nadam se dobrom provodu.

23:09 - UPOZNAVANjE FARMERA POČELO

Farmeri koji su stigli na imanje u Lisovićima sede u dnevnom boravku. Lagan razgovor za prvo upoznavanje.

23:11 - ČETVRTA GRUPA FARMERA OTIŠLA NA IMANjE

Na put ka imanju u Lisovićima krenula i četvrta grupa farmera. Poziranje pred kamerama i odlazka kočijom.

23:17 - ULAZE KRISTIJAN I STANIJA

Predstavljanje poslednjih farmera. Ulaze Kristijan Aleksandar Golubović, po zanimanju trener. Ovaj momak sa beogradskog asfalta za sebe kaže da je umetnik, maštovit.... Sa njim će ući starleta Stanija Dobrojević. Ona je već jednom doživela ljubav na farmi. Ovaj put tvrdi da je solo igrač i da neće pokleknuti.

23:20 - KRISTIJAN UŠAO SAM DA DOKAŽEM DA SAM DRUGAČIJI

Kristijan Goluboć ističe da je na farmu ušao zbod dve devojčice, od šest meseci i 29 godina. Da bi dokazao ono što i one znaju kakav je zaista.

Ne možeš da budeš seljanka i vila Ravijojla istovremeno.

23:22 - STANIJA: MEĐULjUDSKI ODNOSI SU ONO ŠTO JE TEŠKO

Uslovi na Farmi nisu teški, na njih se navikneš. Međuljudski odnosi su ono što je zaista teško.

23:30 - USKORO STIŽU I POSLEDNjI FARMERI

Kuća na imanju u Lisovićima se polako puni, farmeri se upuznaju, a uskoro će im se pridružiti i Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević.

00:05 - NA IMANjE UŠLA I PRETPOSLEDNjA GRUPA FARMERA

Na farmu u Lisovićima stigla i pretposlednja grupa učesnika. Ulaze Maja, Bojana, Radašin... Problemi sa džakovima. Neko je uzeo tuđ, lakši džak i ostavio teži...So i pogača i za ovu grupu farmera.

00:23 - UŠLI KRISTIJAN I STANIJA, POČELA FARMA

Kristijan i Stanija ušli su na imanje u Lisovićima. Kristijan je nosio i Stanijin džak, težak ko tuč... ima bar 70 kg. Njihovi džakovi su posebni - crvene boj. Kristijan se pozdravio sa svima, a ženskoj polovini je i poljubio ruku.

00:37 - PRVI SASTANK FARMERA OBJAŠNjAVAJU SE PRAVILA

Počela Farma 6, prvi sastank farmera i zadruge (produkcije). Objašnjavaju se pravila, pogodnosti gazdovanja...Nema sidanja bubica i sl. Prvi zadatak pravljenje slamarica...

00:50 - PRVI GAZDA JE ZVEZDAN

Farmeri su izabrali prvog gazdu. Posle glasanja, voljom većine farmera, izabran je Zvezdan