TREĆI finalista koji je napustio rijaliti program „Dvor“ u sredu uveče je novinarka Dragana Tripić. Novinarka poznata po „britkom“ jeziku je ta koja se, sudeći po glasovima, najmanje dopala gledaocima. Dragana se sa osmehom na licu pozdravila sa ostalim dvoranima i poželela im je puno sreće. Ona je napustila srednjovekovno imanje na rukama Denisa i Joce, koji su je odneli do kapije.

Ipak, po mišljenju publike u studiju, Dragani je sukob sa Lepom Lukić „došao glave“. Dragana je rekla da nije razmišljala o tome.

- Nisam mislila da će me „sukob“ sa Lepom dovesti do izbacivanja – rekla je Dragana u studiju. – Ja sam pokušala da joj objasnim da je sve što sam rekla o njoj samo deo igre, ali ona nije ukapirala da ja ne mislim ozbiljno. Ona je imala loš dan, ali smo se sutra izljubile i porazgovarale. Bez obzira na to da možda nije shvatila, ja nisam imala nameru da se povučem, već sam joj dozvolila da misli da sam je uvredila.

Na pitanje ko bi mogao da ponese titulu „najboljeg“ dvoranina i odnese kući nagradu od 50.000 evra, Dragana Tripić je kao iz „topa“ rekla da po njenom mišljenju to treba da bude upravo Lepa Lukić.

- Stvarno mislim da je ona favorit, nije sada da se pravdam ali zaista mislim tako. Ja sam to rekla još pre tri nedelje , kada nas dve uopšte nismo imale sukob. Ona je žena koja ima neverovatnu energiju i radi ono što većina mladih ne bi. Tako da mi je lako da se odlučim. Pobednik je Lepa.

Izbacivanje još jednog finaliste se očekuje u četvrtak uveče, posle koga će uslediti super finale u petak.