ORGANIZATORI 34. po redu manifestacije "Dani ludaje" u Kikindi, u zvaničnom saopštenju naveli su da je koncert Ace Lukasa otkazan zbog njegovog krajnje nekorektnog, neprofesionalnog, neozbiljnog i uvredljivog ponašanja. Razočarani odlukom Lukasa da ne dođe u Kikindu, pa ni da ne obavesti organizatore, što se njih tiče, kako su saopštili, folkeru neće biti pružena druga prilika.

Pročitajte još: ACA LUKAS IZIGRAO KIKINĐANE: Pevač se nije pojavio na koncertu

Sa druge strane, Aca Lukas tvrdi da nikad ni sa kim nije dogovarao nastup u Kikindi, a na "Instagramu" je napisao otvoreno pismo organizatorima:

- Zbog netačnih, a pre svega, krajnje zluradih i zlonamernih izjava i objava ljudi (ne znam koji su) iz organizacije manifestacije "Ludaja" u Kikindi, pozivam ih s punom odgovornošću mog imena i moje karijere, da odmah celokupnoj javnosti prezentuju kada su kontaktirali mene ili ljude iz mog menadžmenta i dogovorili koncert Ace Lukasa u Kikindi? I ako su to uradili, da nam prezentuju detalje tog dogovora. Ugovor, usmeni dogovor ili bilo šta vezano za bilo kakav kontakt između nas i organizacije. Dotle, sram da vas bude lažovčine i prevaranti, ko god da ste!