VLASNIK televizije “Pink” Željko Mitrović oglasio se povodom prikupljanja potpisa protiv rijaliti programa na komercijalnim televizijama u Srbiji.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja!

Pročitajte još: ŽELjKO MITROVIĆ SADA I NA INSTAGRAMU: Kako vlasnik uspešne kompanije provodi pauzu za ručak? (FOTO)


Televizija Pink ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti više od 5 miliona gledalaca u Srbiji! To samo znači da će televizija Pink nastaviti da razvija programe koji zaukupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island" u Nemačkoj ili "Naked Attraction" u Britaniji.

Ovi evropski trendovi su mnogo avangardniji I slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost! I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijlitije doveo u Srbiju i na njima enormno zaradjivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne svidjaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji ce 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domace i strane dokumentarne serijale! Uz veliku želju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima