Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre mesec dana, u Nemačkoj, u blizini grada Bilefelda. Njegova porodica na večni počinak ispratila ga je na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a bol za pevačem i dalje ne jenjava.

Njegova ćerka, Ilda Šaulić najteže se nosi sa gubitkom oca, a izvor blizak pevačici otkriva da se potpuno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće. Da bi joj pomogao, njen suprug Bojan Vučković angažovao je i lajfkouča, koji svakog vikenda razgovara sa Ildom.

Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gde satima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cenjene jer nije reč o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred leto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one retko izlaze i u dvorište, samo sede u kući i pričaju o Šabanu - ispričao je izvor blizak pevačici.

Šabanov sin Mihajlo se po rečima izvora, najbolje drži. Svadbu koju je planirao sa svojom verenicom ove godine je pomerio.

- Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomeri za kraj sedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica - kaže izvor.