MLAĐA ćerka američkog predsednika Donalda Trampa Tifani Tramp (25) otputovala je u petak rano ujutru iz Srbije, a neobično je da je sa aerodroma "Nikola Tesla" otišla redovnom linijom. Bila je u pratnji dečka Majkla Bulosa i obezbeđenja. Srdačno se pozdravila sa ljudima na aerodromu koji su je prepoznali i čak se fotografisala sa pojedinima.

Tifani je sa Majklom i njegovim bratom Faresom boravila u Beogradu nedelju dana, a došli su na poziv drugarice koju poznaju iz Amerike. Odseli su u hotelu "Skver najn" na Studentskom trgu, ali osoblje nije želelo da daje bilo kakve informacije o boravku poznatog para.

- Ostavila je odličan utisak - bilo je jedino što je za naš list rekao hotelski službenik.

Trampova ćerka je otvoreno pokazivala oduševljenje Beogradom i uvek je bila nasmejana i raspoložena, svedoče oni koji su bili u prilici da popričaju sa njom. Prethodnih dana je sa dečkom i prijateljima uživala obilazeći znamenitosti srpske prestonice, kafiće, restorane, pazarila je u tržnim centrima. Danima se spekulisalo o razlozima njenog dolaska, a jedna od pretpostavki je bila i da ovde planira tajno da se uda, što se nije dogodilo. Da li je cilj njene posete Beogradu bio pregled kod jednog doktora integrativne medicine koji je unapred bio zakazan, takođe se može samo nagađati. Tifani je, navodno, uradila detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša zdravstveno stanje, ali nije poznato da li ima određeni problem ili je u pitanju preventiva.

Tifani, koju je Tramp dobio u drugom braku sa Marlom Mejpls, tokom boravka u Beogradu u stopu su pratili i čuvali pripadnici američke službe bezbednosti i elitne Jedinice za obezbeđenje ličnosti MUP Srbije, a vozila se u džipu sa diplomatskim tablicama.

Jedina žena u njenom obezbeđenju bila je brineta, navodno, Srpkinja M. C., specijalac elitne jedinice MUP. Obuku je završila u Rusiji sa telohraniteljima iz njihove Federalne službe obezbeđenja, zaduženih da štite predsednika Vladimira Putina. Učestvovala je u obezbeđenju žena svetskih političara i predsednika tokom njihove posete Srbiji.