Jelena Tomašević je u četvrtak veče održala veličanstven koncert u prepunom Sava Centru koji je, osim vrhunskog muzičkog i scenskog doživljaja, od samog početka bio toliko snažno emotivno obojen, da je, već sa prvom pesmom, publika ovacijama pozdravila jednu od najkvalitetnijih pevačica regiona, koja je uzvratila skoro tročasovnim muzičkim spektaklom.

Uz Gudače Svetog Đorđa i svoj bend, na predivnoj, posebno dekorisanoj sceni, u mističnoj i nesvakidašnjoj atmosferi, Jelena je izvela svoje najveće hitove, i još jednom dokazala da s razlogom nosi titulu najlepšeg glasa ovog podneblja.

Pročitajte još - Jelena Tomašević: Emocije za sve generacije

Veliki broj poznatih ličnosti kao što su Sloboda i Dragana Mićalović, Vesna Dedić, Goca Tržan, Leontina, i mnogi drugi, iz prvih redova su uživali u ovom posebnom koncertu, a jedan od najlepših momenata je bio kada je Jelenin suprug, Ivan Bosiljčić, izašao na scenu i sa Jelenom zaplesao uz pesmu „Zlatni dan“.

Publika je ovaj romantični gest pozdravila ogromnim aplauzom, ali su emocije kulminirale u trenutku kada je Jelena „a kapela“, otpevala pesmu „Jare moje“. Ceo Sava Centar je bio na nogama, uz salve aplauza koji je trajao skoro deset minuta, i gotovo da nije bilo osobe koja u tom momentu nije zaplakala. I sama Jelena nije mogla da zadrži suze, rekavši da nikada do sada nešto slično nije doživela.

Foto Goran Slavnić

Koncert koji će ostati upamćen po fantastičnoj energiji, besprekornoj organizaciji, izuzetnom muzičkom i vokalnom užitku i okeanima emocija, bez dileme, možemo nazvati najboljim u dosadašnjoj karijeri Jelene Tomašević.

Foto Goran Slavnić


Foto Goran Slavnić