Pevač Nino Rešić ostavio je dubok trag na estradnoj sceni, a njegova nastarija ćerka Amela Omerović bije životnu bitku. Naime, ona boluje od opake bolesti, a nakon dijagnoze raka tiroidne žlezde i primljenih hemoterapija, njeno zdravstveno stanje je takvo da lečenje zahteva dodatne hemoterapije za koje ona nema dovoljno novčanih sredstava, piše "Alo!".

Tim povodom, na internet sajtu gofund.me, koji za cilj ima pomoć obolelima iz celog sveta, Amela je objavila svoj problem i započela prikupljanje dobrotvornih priloga.

- Ovo je najteža stvar koju moram da uradim, ali u ovom trenutku nemam drugog izbora. Ja sam majka troje dece koja je imala dijagnozu raka Tiroidne (štitne) žlezde pre 8 meseci. Prošla sam nekoliko hemoterapija, ali mi se rak proširio. Moj suprug je samozaposlen, tako da imamo privatno osiguranje koje to ne pokriva. Sve što smo dobili od porodice i kredite iz banke, vrlo brzo smo iscrpeli. U ovom trenutku se nadam da ću dobiti neku pomoć od mojih prijatelja i dobrih ljudi, da nastavim ovu borbu i da mogu da platim medicinske račune. Zahvaljujem se svakom unapred - napisala je Amela.

U akciju pomoći ukljulila se i Amelina sestra, pevačica Sandra Rešić, koja apeluje da se pomogne.

- Ovim putem molim sve dobre ljude da pomognu u koliko god meri mogu, jer znam da još postoji još mnogo ljudi kojima je potreban novac zbog slične stvari - rekla je Sandra za Srpski telegraf.