Da su Dragana Mirković i njen suprug Toni deo svetskog džet seta odavno je poznato, a još jedna potvrda ovoga dobijena je kada se pojavio snimak koji je napravio Žan Klod Van Dam na kome sa svojim pratiocima deli oduševljenje što se nalazi upravo u njihovom društvu.

Zvezda akcionih filmova je proveo nekoliko dana u prestonici Austrije a među onima koji su mu pružili gostoprimstvo bili su i Dragana i Toni.

Van Dam, koji folk pevačicu i uspešnog biznismena poznaje preko prijatelja iz modne industrije i medija, odlučio je da na društvenim mrežama prenese impresije, i to više puta tokom večeri, najpre pozdravivši Draganinog saradnika i Tonija, a potom je za pevačicu imao posebnu najavu.

Pročitajte još - Dragana Mirković na zabavi sa Trampovim sinom


- Ona je ogromna zvezda na Balkanu, pevačica i glumica- objasnio je glumac svojim fanovima a potom se ponovo uključio i zamolio Draganu da na srpskom pozdravi sve.
- Ovde su najbolji, Žan Klod i društvo, puno vas volimo i ljubimo - rekla je folk diva na šta je glumac odgovorio da mu je drago što je došla Tonijevim privatnim avionom.Koliko su uživali u društvu svedoče i fotografije nastale tokom večeri među kojima je i selfi nastao u Tonijevom i Draganinom automobilu.