ZAGREBAČKI radio Ekstra FM, koji pušta cajke (hrvatski izraz za narodnjake iz Srbije), počeo je u četvrtak da emituje program, a na repertoaru je sve - od Harisa Džinovića do Aleksandre Prijović, Milice Todorović, Rade Manojlović i ostalih perjanica folka u Srbiji, čije se pesme puštaju u narodnjačkim klubovima širom “lijepe njihove”. Novi radio emituje se na frekvencijama nekadašnjeg radija Laganini FM, koji je puštao samo sentiše. Voditeljke su Ecija Ivušić i Paula Sikirić, koje tvrde da Ekstra FM pušta muziku koja pokreće. Kako piše Index.hr, posle Džinovićevog hita “Muštuluk”, koji je prvi pušten, “podne usred Zagreba odjednom je izgledalo kao ponoć u kafani u beogradskoj Skadarliji”.

Pročitajte još - Narodnjaci na festivalu zabavne muzike

Posle toga, usledio je narodnjački hit “Samo jako”, koji izvode Relja, Cobi i Stoja, sa stihovima: “Euri i franci samo troše se na flaše i na kurve (Samo), da sve pare bacim kad u klubu samo moju pesmu čujem (Samo), i BMW automatik samo da po gradu besna kola bruje (Samo)...”

Direktor i glavni urednik Ekstra FM Antonio Luka Radanović rekao je za hrvatske medije da su velikim istraživanjem tržišta utvrdili da postoji veoma veliko interesovanje za takvu vrstu muzike, a kako ne postoji radio sa takvim programom, logično je bilo da započnu taj projekat.