Stiven Denajt reditelj "Pacific Rim: Uprising", iskusan je na polju mračnijih superherojskih priča. Njegovo delo je prva sezona "Daredevila", koju i dalje mnogi fanovi smatraju neprevaziđenom, bar kada je reč o Netfliksovom ćošku MCU-a.

Denajtu ne manjka ideja kada su serije ovog tipa u pitanju, a nedavno su ga upitali na društvenoj mreži "Tviter" koga zamišlja kao Brus Vejna u slučaju da STARZ započne projekat svih projekata - seriju o Batmanu, piše IGN Adria.

Pročitajte još - Ben Aflek: Novi filmu o Betmenu zvaće se - Betmen

Ham je nažalost nezainteresovan za uloge superheroja, ali mnogi su tako bili nezainteresovani, na čelu sa Robertom Daunijem Juniorom svojevremeno."Za mene, potpisivanje ugovora za ulogu superheroja znači da ću biti u toj ulozi do svoje 50. godine,” Ham je rastužio entuzijaste. “Mnogo je to posla za nekoga ko nije ušao u ovaj posao da radi jednu, već mnogo različitih stvari. Zarobiti se u jednoj ulozi za mene je blago rečeno čudan izbor.”

Ovu izjavu Ham je dao, sad već daleke, 2014. godine. Pritom, mislio je na ulogu u eventualnom filmu, a ne na TV seriju. Iako ovakve “tezge” ne smatra primamljivim, možda se u međuvremenu predomislio, posmatrajući astronomske uspehe kako filmova tako i serija ovog žanra. Ben Aflek se i dalje premišlja, zamena mu se traži odavno, a kao što gore rekosmo, mnogi su se oko ovakvih uloga predomislili.