FOLK zvezda Svetlana Ražnatović danas je u restoranu na OMV pumpi na Novom Beogradu predstavila spot za pesmu “Nevinost” sa aktuelnog albuma “Autogram”. Zimska idila obojila je Cecin video-klip koji je snimljen na Avali, u produkciji “Toksika”. Mada je slavna pevačica danas na sebi imala crnu odevnu kombinaciju, u spotu izgleda kao snežna kraljica. Pesmu je na tekst Biljane Spasić komponovao Husejin Alijević Husa, nekadašnji član grupe “Bit strit”, i ovo je prvi singl sa Cecinog novog albuma za koji je snimljen spot. Na pitanje zašto se opredelila baš za ovu kompoziciju, Ceca je rekla:

- Bio je to moj izbor, ali planiram da ekranizujem jednu po jednu numeru, jer publika to zaslužuje. Inače, “Nevinost” je prava ženska pesma. Na snimanju sam radila sa divnim ljudima, vladala je sjajna atmosfera, puna pozitivne energije. Prvi put sarađujem sa Biljanom i Husom i vidim da je to već urodilo plodom. Čekam prve utiske publike i nadam se da će joj se dopasti spot.

U Cecinom spotu pojavljuje se maneken Aleksandar iz Niša, kojem pevačica predviđa sjajnu karijeru. Video-klip prvi su videli članovi njene porodice i najviše se dopao pevačicinim sestrićima - blizancima.

- Bili su oduševljeni spotom, pa su mojoj sestri rekli: “Mama, pusti nam tetku, snežnu kraljicu i vuka.”

Na pitanje u kojim trenucima se oseća kao kraljica, Ceca, koja uskoro planira da snimi spot i za numeru “Anđeo drugog reda”, rekla nam je:

- Ne patim od takvih epiteta, privatno sam samo žena, baš kao i svaka druga! Nikako ne mogu da budem snežna kraljica, jer sam sa juga, spadam u temperamentne i tople žene. Ovo je bilo isključivo za potrebe spota.

Najveća balkanska zvezda nastupiće 16. i 17. marta u sofijskoj dvorani “Armec”, čiji je kapacitet 15.000 posetilaca. Ulaznice za 17. mart su rasprodate dva meseca unapred, pa je pevačica odlučila da zakaže još jedan koncert - dan ranije.

- Već tri puta sam napunila “Armec” - rekla nam je Ceca. - Moju karijeru su izgradile pesme, i možete da činite ne znam kakva čuda, ali ne vredi ako vas publika ne prihvati. Imala sam sreću da maltene od početka karijere nastupam u Bugarskoj. Za mene ovo nije ništa novo, jer me za bugarsku publiku vežu godine druženja.

Mada je tek počela da snima spotove za pesme s prošlogodišnjeg albuma “Autogram”, Ceca ima u planu i novi disk, čiji se izlazak očekuje sledeće godine, kada slavi tri decenije karijere.

- Polako spremam novi album, imam još godinu i po do objavljivanja - priča Ražnatovićeva. - Ne žurim, ali već polako osluškujem melodije. To je ogroman posao, inače, albume pripremam više od godinu dana, pa tek onda ulazim u studio da snimim pesme.