I SVETSKE zvezde su gostovale u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, ali ni jedna od njih nema toliko šarma da u studiju izazove pravu histeriju, kao što je to učinio večerašnji gost - Zdravko Čolić (63).

Kako nam sa Prve TV prenose, tokom snimanja domaćin se našalio da Čolu više neće zvati u emisiju, i pitao dame da li bi bar jedna u studiju pre poljubila njega. Njihov odgovor ga nije usrećio. Zato je Čola “nabacio” širok osmeh i započeo priču, pre svega o predstojećim koncertima u “Kombank areni” 12. i 13. decembra. Tema za razgovor je bilo pregršt, jer Čola je prvu pesmu “Sinoć nisi bila tu” snimio još 1972. Podsetili su se lepih, prošlih vremena kada je žario i palio jugoslovenskom scenom, a Ivan je pronašao i nekoliko snimaka iz tog perioda. Svašta mu se za sve ove godine izdešavalo, pa se publika na snimanju slatko smejala nekim anegdotama i prepričanim zanimljivim situacijama u kojima se nalazio. Naravno, Ivan nije propustio da zatraži neki recept od Čole, da ga pita ponešto o ženama, o tolikoj popularnosti koju uživa...

Ipak, Zdravko Čolić je pre i posle svega vrhunski pevač. S kanabeta je zapevao “Majsko sunce” uz pratnju harmonikaša, a uz bend i “Što ti dadoh” i “Merak mi je”, i publiku u studiju podigao na noge. Jedan je Čola!