Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović spektaklom je oduševila komšije u Bugarskoj, a oni su njoj priredili kraljevski tretman. Pevačica je u noći između petka i subote nastupila je u Sofiji, u hali „Armec“. Komšije iz Bugarske učinile su sve da se oseća kao kod kuće, pa ju je po dolasku u Sofiju dočekala limuzina, prenosi "Kurir".

Ceca je bila smeštena u kraljevskom apartmanu u jednom od najpoznatijih tamošnjih hotela, a da bi sve proteklo u najboljem redu uz nju je bila i policijska pratnja.

Ona je u areni Armec u Sofiji okupila više od 15.000 ljudi, koji su sa njom više od tri sata horski pevali svaku pesmu. U jednom trenutrku u Cecinim rukama se našla i bugarska zastava, koju je ona prinela usnama i poljubila.

"Bilo je i više nego sjajno. Iako sam već imala veće koncerte u Sofiji, ovo je bio najlepše do sada. Iako smo komšije, ipak je to drugi narod i druga država, ali kada svi znaju svaku pesmu od reči do reči, šta reći osim da sam po ko zna koji put ostala bez teksta. I domaćini su me oduševili prijemom, tako da je opšti utisak čista desetka", rekla je Ceca.

Posle koncerta, za bend i nju je priređena gala večera, a Ceca se dva dana zadržala u Sofiji.

Autor: "Kurir"