POSLE zapaženog učešća u srpskoj verziji „Plesa sa zvezdama“, koji je emitovan na Prvoj, najkontroverzniji sudija ovog plesnog šou-programa, Aleksandar Josipović, dobio je poziv iz Francuske da se pridruži sudijskoj četvorci „Plesa sa zvezdama“ („Dance avec les stars“) na kanalu TF1.

Producenti francuske verzije „Plesa...“ pozvali su Josipovića na pregovore u Pariz i tim povodom razgovarano je o mogućnosti saradnje u narednoj sezoni popularnog serijala. Njegovi potencijalni, budući poslodavci, istakli su da su oduševljeni onim što je Josipović radio u šou-programu TV Prva, pa su poželeli da i njihova emisija bude začinjena britkim humorom i opaskama, po čemu je Josipović postao prepoznatljiv.

Osim toga, Josipović je dobio poziv i od Bi--Bi-Si Vrlda da se, kao jedan od četvoro izabranih kandidata iz 50 zemalja, nađe u ulozi počasnog gosta-sudije u indijskom „Plesu sa zvezdama“!

Našem plesnom umetniku, čini se, predstoji uzbudljivo leto i još uzbudljivija jesen, u zavisnosti od toga da li će se i za koju ponudu odlučiti. Izvesno je, međutim, da bi potencijalni transfer mogao da se dogodi već s prvim danima jeseni i da se našem talentovanom šoumenu, za koju god zemlju da se odluči, smeši međunarodna televizijska karijera.