FINALISTI humanitarnog muzičkog spektakla “Ples sa zvezdama” su poznati. To su Tanja Bošković i Marko Mićić, Tanja Petrović i Marko Vasiljević i Ivan Mihailović i Marija Martinović! Finale je u ponedeljak, u 21.00 na Prvoj.

U borbi za ulazak u finale “sudarila” su se dva para, odnosno dve legende, sportska i glumačka.

- Potpuno neverovatno! Pre nekoliko emisija su me pitali sa kim ne bih volela da se nađem u duelu. Rekla sam da je to Aleksandar Šapić i da sam spremna odmah da se povučem - prokomentarisala je Tanja Bošković.

Ali, propozicije takmičenja su jasne - nema povlačenja, nema predaje. Žiriju, na kraju, nije bilo lako.

- Ko god ispao večeras, treba da bude ponosan što je došao dovde - rekao je Nikola Mandić, dok je Konstantin Kostjukov konstatovao da je teško suditi najboljima od najboljih.

Aleksandar Josipović je čak poželeo da u takvoj situaciji eliminiše sebe, dok se Marija Prelević zahvalila svim učesnicima na “neverovatnom spektaklu”.

Usledilo je glasanje. Prvo je Kostja odlučio da spase Tanju Bošković, Nikola je učinio isto, a presudio je Aleksandar koji je takođe podržao glumicu.

Šapić nije ni sanjao da će ovako daleko stići. Hiljadu evra pokloniće humanitarnoj fondaciji koja je tokom takmičenja prikupila značajna sredstva od kojih je već dvoje dece poslato na lečenje. A što se tiče pobednika, Aca je rekao:

- Ivan je realno najbolji igrač, Tanja Bošković je najveća zvezda, a Tanja Petrović je pokazala fanatizam najvećih razmera. Svako od njih ima neke kvalitete koji su ih i odveli u finale. Ko god da pobedi biće super, jer svi su, zaista, fenomenalni!


VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM

PRED finalnu emisiju ”Plesa sa zvezdama” sudijski dvojac Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović i voditeljski par Irina Radović i Aleksa Jelić gostuju kod Ivana Ivanovića. Osvrnuće se na prvu sezonu ovog muzičkog spektakla, ispričaće utiske o učesnicima, otkriti imaju li favorite, ali i šta se dešavalo iza scene, kada se kamere ugase.