DVE nedelje je program TV Prva, kao i svih ostalih kanala, bio prilagođen vanrednoj situaciji, pa zvezde nisu plesale. Ali, večeras hoće, od 21.00.

Svi preostali takmičari humanitarnog šou-programa “Ples sa zvezdama” nastavljaju da plešu samo zbog jednog cilja - da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Specijalno izdanje emisije je večeras, a u četvrtak od 21.00 gledaćemo duel i saznati ko će napustiti takmičenje i sa nagradom od hiljadu evra učiniti neko dobro delo.

Broj takmičarskih parova u borbi za titulu najboljeg i za novčanu nagradu od 25.000 evra, koja odlazi u humanitarne svrhe, prepolovio se. Na početku je zaplesalo 14 parova, a večeras će na podijumu igrati sedam veličanstvenih: Nigor i Jelena, Tanja B. i Marko, Tanja P. i Marko, Lena i Mirko, Ivan i Marija, Vanesa i Vlada i Aleksandar i Slađana.

Nekoliko sedmica gledali smo tematske večeri. Prvo se igralo uz narodnu muziku, potom uz filmsku, a u ovoj epizodi tema je ljubav.

U prethodnoj emisiji žiri se teška srca rastao od Nikolije i Ignjata i istakao da se ne slaže sa glasovima publike koji su ovaj par doveli u baraž, zbog čega su morali da se nadmeću za opstanak sa takođe fantastičnim plesačima Vanesom i Vladom. Izbor je sve uži, konkurencija sve jača, takmičari uvežbaniji, a ko će nas u ovom izdanju emisije napustiti, ponovo će najviše zavisiti od publike, odnosno SMS glasova gledalaca.