NAJVEĆA folk zvezda Ceca Ražnatović održala je u subotu uveče spektakularan koncert u prepunoj vršačkoj hali "Milenijum". Više od šest hiljada Banaćana došlo je na druženje sa omiljenom pevačicom, koja je u Vršcu nastavila turneju "Poziv". Ceca je na koncert stigla u društvu sina Veljka, njegove devojke Maše Terzić i sestričine Helene. I dok je mlada pevačica Ljupka Stević zabavljala publiku kao predgrupa popularnijoj koleginici, zvezda večeri spremala se u garderobi kako bi zablistala pred vernim fanovima. Odevena u usku belu haljinu sa raskošnom Versaće ogrlicom, Ceca je oko 21 čas izašla na scenu i započela nastup pesmom "Nevaljala" sa albuma "Maskarada" iz 1997. godine. Zatim je sa svojim bendom nizala stare i hitove sa novog albuma "Poziv", a oduševljena publika je uglas pevala svaku strofu numera poput "Da raskinem s njom", "Zaboravi", "Ime i prezime" i "Beograd".

- Svaki koncert mi je kao dodela Oskara - kratko je prokomentarisala posle koncerta vidno uzbuđena i radnosna pevačica, koja uskoro nastavlja turneju u inostranstvu.

Ražnatovićeva je zakazala za 7. novembar druženje sa bugarskim fanovima u sofijskoj areni "Armec", gde je u maju 2012. održala koncert pred više od 10.000 ljudi. Ovaj nastup upamćen je po Cecinom plakanju na sceni, koja nije mogla da zadrži suze u trenutku kada su svi u publici podigli srce sa natpisom "Volim te, Ceco".