Finalistkinja Prvog glasa Srbije Darija Lukić venčala se u subotu u crkvi na Zlatiboru sa Aleksandrom Neškovićem. Darija je zadržala svoje prezime i dodala suprugovo - Nešković.

Za najužu familiju i bliske prijatelje par je organizovao proslavu venčanja u hotelu Palisad, na kojoj su goste, među kojima su bili voditeljka Prve Marija Kilibarda i poznati šminker Alekandar Đikić, zabavljali Jelena Gerbec i Alibi band.

Ponesena atmosferom, mlada se takođe latila mikrofona i otpevala nekoliko veselih narodnih pesama. Ipak, ovog dana njena omiljena pesma je bila "I don't wanna miss a thing" od grupe "Aerosmith" uz koju su mladenci zaplesali prvi ples.

Darija je nosila venčanicu kreatora Manuela Mota u kojoj je blistala, i kako kaže, nakon brojnih obaveza oko pripreme venčanja, osećala se potpuno rasterećeno. Ipak, priznala je da su je preplavile emocije kada je ugledala svatove, trubače i svog izabranika.

Za medeni mesec biće vremena u januaru, jer Dariji i Aleksandru predstoje brojne poslovne obaveze. Darija se vraća zakazanim nastupima i pripremama duetske pesme koja će, kako kaže, biti veliko iznenađenje.