Vip žurka predstojećeg Guarana Foam Festa održana je utorak uveče u ekskluzivnom salonu „Jerry“ lanca restorana na poslednjem spratu TC Stadion.

Žurki su, kako je i najavljeno, prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, koje su na crveni tepih počele da pristižu oko 22 časa. Među prvima je došla Eva Ras u kostimu britanske kraljice i odmah amtosferu dovela do usijanja. Eva je naime stala za miks pult, uzela slušačice od di džeja i počela da miskuje, ostavivši bez teksta sve prisutne.

U sjajnoj uvertiri za Guarana Foam Fest koji se 21. Septembra održava u Areni uživali su teniser Viktor Troicki, ali i njegove mnogobrojne kolege sportisti.

Boje glumaca branili su Dragan Mićanović i Srđan Timarov, zatim emotivni par Petar Benčina i Tamara Dragićević, Lena Bogdanović, Marko Jocić i mnogi drugi.

Žurku nisu propustili ni baletski igrači Katarina i Milan Gromilić, a za stolom sa njima našla se i pop pevačica Nikolija Jovanović. Pevač Filip Mitrović bio je u društvu bivše „farmerke“ Ljube Pantović, dok je bivši mister Srbije Luka Raco na žurku došao u društvu manekenke Vladane Railić.

Svi prisutni mogli su da uzivaju u muzici koju su pustali Dj Playa,producent Petar Della Pietra,Felipe Simo,Gogi Kabadajic,Criminal Guys,Dj Neli i Mark Anderson.

Zabava je trajala do kasno u noc, a mnogi od gostiju već su potvrdili prisustvo u „Jerry“ vip ložama na Guarana Foam Festu u Kombank areni.