BIO je koncert (iz dva dela), a na koncertu „Prve noći više od 5.000 uglavnom mladih, naredne skoro toliko“ Ceca Ražnatović, gostovala je dve noći za redom u najčuvenijoj diskoteci na ovim prostorima, budvanskom „Top hilu“.

- Nikad nisam posumnjala u svoj odnos sa publikom, jer među nama postoji višegodišnje međusobno poštovanje. Ali, atmosfera i broj posetilaca tokom nastupa u „Top hilu“ proteklog vikenda, su me ostavili bez teksta. Nosim iz Budve prelepe utiske i zaista sam uživala. Hvala svima koji su doprineli da održim koncerte za pamćenje - kaže Ceca za „Novosti“.

Menadžer najveće diskoteke na Balkanu Rajko Loncović za naš list kaže da je bilo planirano da Ceca nastupi u nedelju, ali je interesovanje publike bilo iznad očekivanja.

- Stoga je usledila „repriza“ u ponedeljak i ovo je prvi put da se narodna muzika „vrti“ na podijumima velike diskoteke, koja neguje takozvanu urbanu muziku.

Ceca je očigledno bila izazov i, dodaje Loncović, publika je izvanredno reagovala „iako je ulaznica stajala 25 evra, tražilo se mesto više“.

- Pokazalo se da je gostovanje velike zvezde iz Srbije bilo pun pogodak. Iako je gužva bila neviđena nije bilo incidenata, sve je proteklo u najboljem redu.