FOLK diva Ceca Ražnatović održala je u subotu uveče spektakularan koncert pred više od 20.000 fanova na bazenima „Akvana“ u Banjaluci. Ceo prostor akva-parka bio je popunjen do poslednjeg mesta, a veliki broj ljudi, koji su ostali bez karte, tiskao se duž kapije ovog kompleksa kako bi slušao omiljenu pevačicu.

Najpopularnija srpska folkerka stupila je na scenu nešto posle deset časova, propraćena frenetičnim aplauzom. Nakon što je pozdravila prisutne, Ceca je zapevala pesmu „Beograd“. Zatim su se nizali kako noviji, tako i dobro poznati stariji hitovi koje je publika sa oduševljenjem pevala.

Vrelo letnje veče na „Akvani“ se zagrejalo do „sto stepeni“ jer su posetioci osim pevanja, svaku pesmu ispratili plesom.

Pred sam kraj koncerta, pola sata iza ponoći, Ceca je prvi put izvela dve nove pesme „Probudi me kada bude gotovo“ i „Zagrljaj“. Publika nije krila oduševljenje, a naročito vatreni Cecini obožavaoci iz prvog reda, koji su neumorno skakali i slali pevačici poljupce. Druženje sa Cecom je trajalo oko tri sata, a najveće oduševljenje u publici nastalo je tokom izvođenja pesme „Đurđevdan“.

Organizatori su želeli da se pevačica oseća kao kraljica, pa su je smestili u predsednički apartman u kompleksu Vlade Republike Srpske. Osim Cece, koja je izazivala pažnju gde god da se pojavila, atrakcija na koncertu bio je i njen sin Veljko koji se fotografisao sa maminim obožavateljkama iz prvog reda.