U OKVIRU velike turneje pod nazivom "Ljubav živi", Svetlana Ceca Ražnatović je, posle spektakularnih koncerata U Cirihu, Beču, Ljubljani, Diseldorfu, Sofiji i Parizu, u četvrtak uveče nastupila i u Skoplju. Slavna pevačica je oduševila više od sedam hiljada fanova u prepunoj "Metropolis areni", na skopskom sajmu.

Među izuzetno raspoloženim fanovima, pored Skopljanaca, bilo je i mnogo "gostiju" iz ostalih delova Makedonije i iz najbližeg susedstva u regionu. Ceca je u Skoplje stigla privatnim avionom nekoliko sati pre koncerta. Uprkos "cajtnotu", odvojila je vremena i za susret sa novinarima, ali i svoje obožavaoce tokom kratke šetnje centralnim trgom glavnog grada Makedonije.

Na nastupu u Skoplju, Ceca je oduševila publiku odličnim kompozicijama, dobrom interpretacijom, šarmom i sjajnim izgledom koji je prosto očarao razdragane fanove u areni. Kada se pojavila na sceni u ležerno pripijenoj svetlucavoj mini-haljini, dočekana je pravom salvom oduševljenja uz skandiranje "Ceca, Ceca... Ceco mi te volimo...", na šta je usledilo njeno poznato: "Volim i ja vas". "Pregrejavanje" arene je počelo još sa prvim taktovima njenih dobro poznatih hitova. Publika je znala tekstove bukvalno svih Cecinih pesama. Koncert prepun emocija, dobrih vibracija nije ostavio ravnodušnim ni pripadnike obezbeđenja i dežurne policajce.

Na rastanku Ceca je obećala novi susret u Makedoniji, u avgustu, u Ohridu.