Bivša supruga nekadašnjeg trenera fudbalera Partizana, a sada selektora Bugarske Lotara Mateusa, ukrajinski model Liliana nastavlja da napada nekadašnjeg životnog saputnika.


Par se zvanično razveo pre mesec dana, a Lilijana se žestoko obrušila na legendu nemačkog fudbala i otkrila intimne detalje iz njihovog zajedničkog života.

Prema Lilijaninim rečima Mateus je glup čovek, koji ne može da se odluči sa kojom ženom želi da bude, a napomenula je da nikada više neće biti u vezi sa osobom kao što je Lotar.

- Lotar je beskonačno lud čovek. Nikada neću napraviti takvu grešku i zaljubiti se u nepouzdanog čoveka poput njega. Vidite da stalno menja devojke, to je ružno – istakla je Ukrajinka, koja je zavela Lotara posle njegovog rastanka sa Srpkinjom Marijanom Mateus.

Liliana je otkrila i da je nemačka fudbalska legenda seks manijak, koji ne može da kontroliše svoje nagone i da su zbog toga propadali njegovi brakovi. Ukrajinka je navela i da se Mateus zbog ove boljke lečio u specijalizovanoj klinici. Bez uspeha...

- Sa Lotarom sam se rastala, jer nije mogao da prevaziđe zavisnost od seksa. Ubrzo nakon što smo se upoznali počela su neverstva. Savetovala sam ga da poseti psihijatra, ali ni to nije pomoglo. Moj bivši muž je u potpunosti zavistan od seksa – rekla je Liliana.