POP pevačica Marija Šerifović održala je u utorak uveče solistički koncert u “Beogradskoj areni” pred oko 10.000 oduševljenih fanova. Uz zvuke pesme “Anđeo”, evrovizijska pobednica je započela dvočasovni muzički spektakl.
Nizali su se zatim hitovi “Znam s kim spavaš“, “101”, “Nisi tu”, “Za sreću malo treba”... Publika je na svaku pesmu reagovala euforično i nagrađivala pevačicu burnim aplauzom. Nakon numere “Bol do ludila”, sa kojom je trijumfovala na “Budvanskom festivalu”, a koju su Beograđani horski otpevali, Marija je izvela na scenu Milana Stankovića, ovogodišnjeg predstavnika Srbije na “Evrosongu”, koji je otpevao “Balkan”. Publika je zatim na “matricu” zapevala “Molitvu” umesto zvezde večeri.
Iako se po “čaršiji” govorilo da nije u sjajnim odnosima sa polubratom, Marija je u numeri “More duboko” ugostila Danijela Pavlovića sa kojim se čvrsto zagrlila i pozdravila zajedničkog tatu. Kao drugi gost, na sceni se pojavio sve popularniji Dženan Lončarević, a Marija je završila koncert pesmom “Bolji život”.

PODRŠKA KOLEGA
na Marijinom koncertu su se pojavile mnogobrojne kolege. Najveću pažnju izazvala je Ceca Ražnjatović, ali i Džej, Viki Miljković, Sanja Đorđević, Leontina...