JEDNA od najatraktivnijih učesnica popularnog muzičkog rijaliti šoua „Operacija Trijumf“, Milica Majstorović, u subotu pred mnogobrojnom publikom u polufinalnoj večeri muzičkog festivala „Beovizija“. Ona i njen kolega Danijel Pavlović, sa kojim je nedavno postala cimer, uselivši se u stan u Beogradu, predstavljaju su se pesmom „Hejter“, koja je već postala hit među mlađom publikom.
- Još ne mogu da verujem da učestvujem na tako prestižnom festivalu kao što je „Beovizija“. Nadam se da će se publici dopasti „Hejter“ - rekla nam je Milica na početku razgovora.
Milica i Danijel su se družili još u rodnom Kragujevcu, ali ih je u muzičkom smislu spojilo učešće u pomenutoj emisiji, posle koje su rešili da udruže glasove i okušaju sreću na najvećem domaćem festivalu zabavne muzike.
Iako se ne nadaju pobedi, Milica i Danijel veruju da će „Hejter“ biti odskočna daska za njihovu karijeru.

* Ko je veći „hejter“, vi ili Danijel? Kada se osećate kao „hejter“?
- Pa, mogli ste da vidite u „Muzičkoj akademiji“ ko je veći „hejter“ (smeh). Šalim se, naravno. Kada sam besna volim da teram kontru. Tada sam pravi „hejter“.

* Kako izgleda vaša „žuta minuta“?
- Reći ću vam samo to da mi je drago što publika nije imala priliku da je vidi za vreme mog boravka u Akademiji.

* Da ste postali popularni najpre ste shvatili po reakciji: prvih komšija, frizerke, kasirke, neprijatelja?
- Ne osećam se kao popularna ličnost. Još mi je čudno kada čujem svoju pesmu na radiju ili kada sebe vidim u novinama, na televiziji... Isto razmišljaju ljudi iz mog okruženja, jer sam ostala ona ista Milica pre nego što sam kročila u šou.

* Kako vam se dopada život u Beogradu? Da li vam prijaju sva ova frka i gužva?
- Oduvek sam želela da živim u našem glavnom gradu, pa sam se brzo navikla. Obožavam Beograd i dobro se snalazim u njemu. Olakšavajuća okolnost je ta što živim u centru, pa sve što isplaniram mogu da postignem.

* Šta vam najviše nedostaje iz Kragujevca?
- Porodica i prijatelji. Zbog njih, kad god uhvatim malo slobodnog vremena, bežim u rodni grad.

* Da li ste zadovoljni time dokle ste stigli za relativno kratko vreme?
- Naravno da jesam. Pevanjem sam želela da se bavim od kada znam za sebe i konačno mi se ispunila želja.

* Kako biste ukratko opisali sebe nekom ko nikada nije čuo za Milicu Majstorović?
- Kao spontanu, nasmejanu, otvorenu i tvrdoglavu osobu.

* Pesme „Daj ne pitaj“ i „Milo moje“ slušate kada vam se završi ljubavna veza, a šta pevušite kada je ljubav u vazduhu?
- Pesmu „Donna con te“.

* Kao javna ličnost, ušli ste u trač novine, mediji zadiru u vašu intimu predstavljajući vas kao zavodnicu koja često menja momke. Kako se branite?
- Moji roditelji skupljaju „tračeve“, tako da nisam previše upućena u to šta novine pišu o meni. Kada mi ih prenesu, slatko se nasmejem.

* Kakvi mladići vam se dopadaju?
- Oni koji ne žive od danas do sutra, već imaju jasan cilj ka kojem teže, i koji su spremni da urade ludost iz ljubavi ne bojeći se da će time smanjiti svoju muškost.

* A koja muška osobina vam ide na živce?
- Defintivno, ponos.

* Kada kažu: „Uh, kakav frajer“, prvo pomislite na...?
- Dobro držanje tela.     

MIS SPORTA
LEPA Milica (19) završila je srednju muzičku školu „Miloje Milojević“, odsek flauta. Osvojila je mnogo nagrada na međunarodnim i republičkim takmičenjima. Osim muzikom, uspešno se bavila i plivanjem, takmičila se i na republičkom nivou i osvojila ukupno osam medalja, donevši prvo zlato u rodni grad. Milica je laureat i titule „mis sporta“. Veliku ljubav, osim prema muzici, gaji i prema plesu kojim se bavila pet godina.