PEVAJUĆI kompoziciju "Bela haljina" Miloša Mihajlovića na tekst Saše Miloševića Mareta, Dragica Radosavljević Cakana trijumfovala je na Četvrtom festivalu narodne muzike "Dragiša Nedović", uz sjajnu podršku operske pevačice Tamare Nikezić.
Ovoj pesmi i Cakanoj, koja je simbolično nastupila u beloj haljini, gran pri festivala dodelio je stručni žiri u čijem su sastavu bili muzički autoriteti poput Lepe Lukić i Radiše Uroševića. Uz to, pobednici je pripao i automobil "suzuki svift".
- Priželjkivala sam prvu nagradu, ali zbog jake konkurencije nisam se tome preterano nadala. Utoliko sam srećnija - kratko je za "Novosti" izjavila Cakana posle uručenja nagrada.
Za utehu Zorici Brunclik, koja je izvanredno otpevala pesmu Baneta Vasića "Zaplakaću i u tvoje ime", pripala je "samo" nagrada za najbolju žensku interpretaciju, dok je istu nagradu u muškoj konkurenciji osvojio Aleksandar - Aca Ilić sa pesmom "Sve posle nje".
Za hit Vrnjačke Banje proglašeno je "Izgubljeno jagnje", kompozicija Alena Ademovića, već dobro poznata u instrumentalnoj verziji, koju je na tekst Jasmine Ademović upečatljivo otpevala Zorica Marković.