GLUMAC Igor Pervić promovisao je u teniskom klubu **Monolit** svoj prvi album **Ludog vetra zvuk** (PGP RTS) sa deset pesama. U realizaciju ovog projekta uključilo se i Ministarstvo kulture i medija Republike Srbije ističući da album **svojim kvalitetom doprinosi razvoju kulture i umetnosti Republike Srbije**. **Monolit** je bio pretesan da primi sve koji su došli da čestitaju Igoru izlazak diska. I on sam bio je više nego iznenađen odzivom.
- Kada sam se pre dve godine preselio sa devojkom Jovanom Petrović, unukom legendarnog Čkalje, (na slici) u Baćevac, 30 kilometara od Beograda, počeo sam intenzivno da radim na ovom albumu - kaže Pervić za **Novosti**. - Zbog toga sam zanemario glumu, ali mi nije žao, jer sam sa ovim albumom ostvario dečački san. Moja muzika oslanja se na Stinga i **Inekses**, ima tu džez i latino ritmova. Na proleće sa svojom grupom **DŽim Volš** planiram koncerte širom zemlje.
Kako se gradski dečko prilagodio životu na selu?
- Jovana i ja imamo fantastične komšije. Donose nam pite i gibanice. Imamo mačku i psa koji se fenomenalno slažu. Naša kuća se nikada ne zaključava, ali niko ne može da nam bane nenajavljen.
U kojim situacijama glumite, a u kojima ne?
- Glumci uvek vole da glume. Kada ste javna ličnost, morate da imate gard i da uvek budete spremni na iznenađenja. Ne glumim samo kada sam sa Jovanom, ali, to je naša privatnost.
Kako komentarišete knjigu **Jugoslovenka**, vaše bivše supruge Jelene Tinske, u kojoj vas opisuje kao stvora a ne čoveka?
- Bez komentara!