"PRENOSIMO UTISKE DRUGOVIMA U PEKINGU" Kinezi došli na skup Srbija nade

Novosti online

26. 05. 2023. u 18:30

U BEOGRADU se večeras održava skup Srbija nade.

ПРЕНОСИМО УТИСКЕ ДРУГОВИМА У ПЕКИНГУ Кинези дошли на скуп Србија наде

Novosti

- Iz Kine smo došli turistički, čuli smo za predsednika Vučića i sjajne odnose koje Kina i Srbija imaju. Puno pozdrava za ovu prelepu zemlju i ove divne ljude. Podržavamo miting i prenosimo utiske drugovima u Pekingu - kazali su Kinezi koji su došli na skup.

Skup pod nazivom "Srbija nade" biće održan večeras na platou ispred Narodne skupštine, sa početkom u 19 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije na, kako je naveo, skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (32)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade