TREBALO IM 16 SATI DA SE OGLASE, BOLJE DA NISU: Evropo, zar je teško reći da je pucano na SRBE?

Novosti online

07. 01. 2023. u 12:24

PUNIH 16 sati trebalo je Evropskoj uniji da se oglasi povodom stravično g terorističkog akta kada je pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga pucao i ranio srpskog dečaka Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša (21) dok su nosili badnjak ka svojim kućama.

ТРЕБАЛО ИМ 16 САТИ ДА СЕ ОГЛАСЕ, БОЉЕ ДА НИСУ: Европо, зар је тешко рећи да је пуцано на СРБЕ?

Foto: Printskrin

Kako je to učinio portparol "kluba 27" Peter Stano, tvorac čuvene sintagme o krivici obe strane, bolje da su ćutali. Ovako, ako imaju imalo stida -  crveneće, jer je Stano u svom saopštenju na tviteru mučki božićni napad u selu Gotovuša kod Štrpca okarakterisao kao "pucnjavu", kao da je tamo bilo razmene vatre, a ne da je sin nekadašnjeg teroriste OVK Azem Kurtaj rafalima sasekao dete i mladića koje su mirno išli pored puta. Ispada da je reč o lokalnoj zađevici, da se nervozni Kurtijev vojnik obračunavao sa šumokradicama.

Zatim, ni jednom rečju se ne kaže da je reč o Srbima, niti da je to osvedočeni teroristički akt jer su njegove žrtve izabrane samo zato što pripadaju jednom narodu i što su htele da se na svoj najradosniji verski praznik slikaju pored svetog drveta.

Toliko o poimanju ljudskih prava na koja nas svako malo upozoravaju briselski čovekoljupci, štancujući rogobatne izveštaje koji su Srbiji stepenice do tog "slobodarskog i demokratskog" krema koji žmuri nad tim da je naš narod na Kosovu i Metohiji sateran u geta i pretvoren u glinene golubove. 

Na istom tragu jalovih medijatora u dijalogu između Beograda I Prištine je, nažalost, i civilna administracija UN. U saopštenju Unmika se, takođe, ne pominje da su žrtve - Srbi. Kažu doduše da se napad dogodio na pravoslavni Božić, ali to samo po sebi ne govori ni ko su žrtve niti ko je napadač. I što je najvažnije - prećutkuje se motiv.

BONUS VIDEO - UŽAS KOD ŠTRPCA: Albanac rafalnom paljbom pucao na srpske mladiće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati