ORLIĆ: Znaju da je Vučić objavio rat mafiji i zato su svoje nišane usmerili prema njemu

Novosti online

21. 01. 2022. u 23:07

VLADIMIR Orlić, potpredsednik Srpske napredne stranke reagovao je na informaciju da organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator Radoje Zvicer, namerava atentat i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ОРЛИЋ: Знају да је Вучић објавио рат мафији и зато су своје нишане усмерили према њему

Foto: Tanjug/S. A.

- Srbija ne sme i neće da dozvoli zverima da je metkom zaustave, unište, ubiju. Plan okorelih ubica i monstruma iz najopasnijeg kriminalnog klana da ubiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o kom je našu državu zvanično obavestio Europol, znači ništa drugo do - planiranu egzekuciju svake šanse za budućnost u ovoj zemlji.

Znaju zlikovci ko im je najveća pretnja, ko je jedini imao hrabrosti, snage i odlučnosti da im se suprotstavi. Znaju ko je zaslužan što su njihove horde poslate iza rešetaka srpskih zatvora, njihovi prljavi poslovi u našoj zemlji razbijeni, a njihove glavne vođe iz država regiona naterane u beg. Znaju ko im je objavio rat i poveo ga - bez kalkulacija i bez kompromisa. Zato su svoje nišane usmerili prema Aleksandru Vučiću.

Ali sve to isto zna i Srbija, pošten i pristojan narod, ponosan što danas ima predsednika rešenog da svu decu ove zemlje zaštiti od tog ološa, pred koji nije smeo da stane niko drugi. Taj narod danas, složno i snažno, stoji uz Aleksandra Vučića i brani pravo na život Srbiji.

Svako će u ovim danima, svojim odnosom prema ovom pitanju, jasno kao da ostavlja trag u snegu da pokaže: na koju se stranu sam odredio. Na jednoj strani stoje krovoločni zlikovci, najopakiji kriminalci i ubice, svi njihovi politički i medijski satrapi, svi lovci na glavu Aleksandra Vučića i krvoloci ovog naroda. Na drugoj strani je - Srbija.

Srbija slobodna, ponosna, odlučna u zahtevu da se pravdi privedu svi umešani u pakleni plan atentata na njenog predsednika, ali i u rešenosti da se bori i u toj borbi pobedi. Ta je Srbija pokazala da nema nameru da se sklanja pred najgorima. Već im u lice, jasno i glasno, ponavlja reči Aleksandra Vučića: predaja nije opcija, niti će ikada biti - rekao je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LICEMERNA IZJAVA BRITANSKOG AMBASADORA: Srbi nisu genocidan naorod, ali rezolucija o Srebrenici je neophodna